Într-o ținută de toamnă, cu capă și pălărie! Camilla și-a adaptat outfitul pentru vremea din Anglia

9 noiembrie 2023   Royals

Regina Camilla a impresionat cu apariția ei la un eveniment major în aer liber, care a avut loc pe 9 noiembrie!

Regina Camilla a comemorat morții de război în cadrul unei ceremonii sumbre la Westminster Abbey's Field of Remembrance. Regina Camilla a adus un omagiu și a recunoscut sacrificiile celor care au luptat și au murit pentru Marea Britanie.

După rugăciunile conduse de decanul Westminster, reverendul Dr. David Hoyle, și de rectorul bisericii St Margaret's, Anthony Ball, regina a așezat omagiu cu maci roșii, florile acestea fiind asociate pentru totdeauna cu Primul Război Mondial. După ce a așezat crucea, Regina Camilla și sutele de veterani au păstrat un moment de tăcere, în timp ce clopotele de la Big Ben sunau. După ce a păstrat două minute de tăcere, Regina Camilla s-a întâlnit cu mai mulți oficiali, precum și cu personalul și susținătorii Poppy Factory, care organizează toate parcelele memoriale de la abație. 

Aproximativ 40.000 de omagii, inclusiv simboluri ale tuturor cultelor, au fost așezate de către voluntari în peste 300 de parcele din incinta Westminster Abbey înainte de ceremonie, în timp ce veteranii și invitații s-au reunit pentru a-și aminti de camarazii căzuți la datorie și de cei dragi.

Regina Camilla, îmbrăcată într-o rochie verde, creată de Fiona Clare, combinată cu o pelerină de la Amanda Wakeley și pălărie neagră pe cap, s-a deplasat apoi printre mulțimi, oprindu-se pentru a vorbi cu cei prezenți. Ea s-a deplasat în jurul câmpului de comemorare și a stat de vorbă cu veteranii, mulțumindu-le pentru serviciul lor.

Printre cei pe care Regina Camilla i-a întâlnit în timpul vizitei s-a numărat Robert Stockwell, în vârstă de 85 de ani, care a servit în același regiment ca și tatăl ei. 

În total, Regina Camilla a petrecut în jur de 35 de minute întâlnindu-se cu veteranii și cu alți invitați și nu a rezistat să nu se oprească pentru a-l mângâia pe câinele Watchman VI, în vârstă de cinci ani, Staffordshire Bull Terrier, mascota regimentului Staffordshire Regimental Association.

Foto: Getty Images

Mai multe