Ipostază surprinzătoare cu Prințul Louis și Prințesa Charlotte! Expresia lor e adorabilă

14 mai 2023   Royals

Prințul Louis și Prințesa Charlotte, doi dintre copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, apar într-un videoclip care celebrează încoronarea Regelui Charles.

Prințesa Charlotte și Prințul Louis au apărut într-un nou videoclip care celebrează weekendul încoronării Regelui Charles al III-lea, săptămâna trecută. Tinerii membri ai familiei regale au fost surprinși în interiorul casei lor de la Palatul Kensington înaintea ceremoniei de la Westminster Abbey de sâmbătă, 6 mai, într-un videoclip realizat de cineastul Will Warr.

Videoclipul a fost distribuit sâmbătă, 13 mai, de Kate Middleton și Prințul William pe canalele lor de socializare și a fost imediat apreciat de fanii familiei regale. "Oh, Doamne! Vă mulțumesc foarte mult pentru asta. Un videoclip minunat!", a răspuns unul dintre ei.

Un al doilea a spus: "Este uimitor". În videoclip, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, privesc pe fereastră îmbrăcați în ținutele lor de încoronare. Prințesa Charlotte poartă o rochie din crep de mătase creponată creată de Alexander McQueen, care a fost brodată cu motive de trandafiri, ciulini, narcise și trifoi, semnificând cele patru națiuni ale Regatului Unit.

Frumoasa ei rochie a fost completată și cu un accesoriu pentru păr creat de Jess Collett x Alexander McQueen, accesoriu perțios din argint, cristale și fire de argint. 

În schimb, la încoronare, Prințul Louis a purtat o ținută creată de Dege și Skinner, o tunică albastră Hainsworth Garter, cu ornamente de dantelă special concepute pentru guler, manșete. În partea de jos, Prințul Louis a purtat o pereche de pantaloni închiși la culoare.

În timp ce fratele lor mai mare, Prințul George, a fost unul dintre Pajii de Onoare ai Regelui în timpul încoronării, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au jucat, de asemenea, un rol cheie în cadrul ceremoniei. Ei s-au ținut drăgăstos de mână în timp ce au intrat în Abația Westminster.

Videoclipul prezintă, de asemenea, membri ai familiei regale, inclusiv Kate, William și copiii lor, Ducele și Ducesa de Edinburgh, alături de Lady Louise Windsor și Contele de Wessex, la balconul Palatului Buckingham, după încoronarea comună a lui Charles și a Reginei Camilla.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe