Jocheul Frankie Dettori a încălcat protocolul regal la Royal Ascot: a sărutat-o pe Meghan Markle

20 iunie 2018   Royals

Frankie Dettori, unul dintre cei mai cunoscuţi jochei din lume, a fost învingător în prima zi la întâlnirea Royal Ascot, cunoscută şi ca Săptămâna Curselor de Cai. Celebrul jocheu a fost premiat de Prinţul Harry şi s-a bucurat foarte mult de victorie, încălcând protocolul regal.

Jocheul Frankie Dettori i-a sărutat mâna Ducesei de Sussex

Potrivit regulilor, participanţilor nu le este permis decât să le fie strânsă mâna de membrii familiei regale, însă italianul Frankie Dettori a mers puţin mai departe. Jocheul i-a sărutat mâna Ducesei de Sussex, gest care a stârnit amuzamentul celor din jur. Prinţul Harry chiar a glumit, spunându-i italianului că s-a apropiat cam mult de soţia lui, iar acesta i-a răspuns în acelaşi stil: „Am văzut că şi ea a chicotit“.

Atmosfera plăcută a continuat şi în momentul în care Frankie Dettori a ridicat trofeul, iar Ducele de Sussex i-a spus râzând să pună trofeul la loc. „Copiii mei vor fi mult mai fericiţi să ştie că am primit trofeul de la Harry şi Meghan, decât că am câştigat cursa. Este incredibil că tinerii din familia regală oferă acest premiu şi sunt foarte emoţionat“, a spus jocheul italian.

foto: Getty Images

Mai multe