Karen, soția lui Charles Spencer, rupe tăcerea după anunțul divorțului: „În acest moment procesez totul”

24 iunie 2024   Royals

Karen Gordon a făcut primele declarații după ce s-a aflat că ea și Charles Spencer, fratele regretatei Prințese Diana, divorțează după 13 ani de mariaj.

Karen Gordon, contesa Spencer, a făcut primele declarații pe Instagram la mai bine de două săptămâni de la anunțul șocant al divorțului de Charles Spencer, fratele Regretatei Prințese Diana.

Ea a transmis: „Am vrut doar să spun că am fost copleșită de mesajele de dragoste și sprijin. Vă mulțumesc, a însemnat foarte mult pentru mine. În acest moment procesez tot ce s-a întâmplat. Voi reveni la voi în curând”.  

Karen a lipsit cu desăvârșire de la evenimente de la jumătatea lunii martie, în special în preajma lansării cărții „A Very Private School” a lui Charles Spencer, în care contele prezintă în detaliu traumele prin care a trecut. 

Karen, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu fratele regretatei Prințese Diana în 2011, după ce fusese invitată la un blind date cu el în Los Angeles, cu un an înainte. Cuplul s-a căsătorit la patru luni după ce Charles Spencer a cerut-o în căsătorie, în incinta domeniului familiei, Althorp, unde este înmormântată Prințesa Diana.

Karen Spencer este fondatoarea Whole Child, o organizație caritabilă care ajută copiii abandonați și orfani. Aceasta are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Ulterior, în 2012, a venit pe lume Lady Charlotte Diana Spencer, cu Charles. 

Charles Spencer a anunțat divorțul de Karen

Într-o declarație pentru Mail on Sunday, Charles Spencer a anunțat divorțul de Karen: „Este extrem de trist. Vreau doar să mă dedic tuturor copiilor mei și nepoților mei și îi doresc lui Karen toată fericirea".

La scurt timp, Charles Spancer a fost fotografiat alături de colega sa de podcast, Dr. Cat Jarman. Cei doi au participat la o producție „The Book of Mormon” și păreau fericiți și relaxați. Ei găzduiesc podcastul „The Rabbit Hole Detectives” alături de reverendul Richard Coles, după ce l-au înființat în 2023. 

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe