Kate a însoţit-o pe Regina Elisabeta la un eveniment floral. Iată ce au făcut acolo!

23 mai 2017   Royals

La câteva zile de la nunta surorii sale, Kate s-a reîntors la îndatoririle regale! Ducesa de Cambridge a însoţit-o pe Regina Elisabeta la Chelsea Flower Show, eveniment ce a avut loc ieri. Şi surorile Beatrice şi Eugenie, nepoatele reginei, precum şi Shophie Wessex, nora reginei, şi-au făcut apariţia la acest eveniment.

foto: getty

Kate a fost încântată de experienţă

Kate a luat parte, ieri, la evenimentul Chelsea Flower, în cadrul căruia a avut ocazia să-nveţe lucruri noi despre grădinărit, dar şi să guste câte ceva din gradina prezentatorului Chris Evans. Surprinzător, Ducesa de Cambridge nu s-a dat înapoi de la a gusta o roşie oferită de gazda evenimentului şi chiar s-a arătat încântată de gustul ei. ”Este delicioasă şi dulce”, a fost feed-back-ul oferit de soţia lui William, după ce a muşcat dintr-o roşie pe care, anterior, o scăpase pe jos.

Vizitând expoziţia de flori, Kate a mărturisit că şi-ar dori să se apuce de grădinărit şi că ar fi încântată să facă asta cu copiii ei. ”Îmi place! Cred că o să mă apuc cu copiii mei de grădinărit. (...) E o diferenţă atât de mare între cele cumpărate şi cele crescute în propria ta grădină”, a precizat Kate.

A purtat o rochie cu imprimeu floral

Cât despre vestimentaţia Ducesei de Cambridge, Kate a strălucit într-o rochie primăvăratică, midi, care prezenta un imprimeu floral, şi-al cărui cost se ridică la 1,500 de lire sterline, aparţinând brandului Rochas. Look-ul ei a fost completat de o pereche de cercei cu smarald, o pereche de stilletos nude şi nelipsitul inel de logodnă, de care nu se dezice niciodată.

Regina a fost, de asemenea, prezentă la eveniment

Cu această ocazie, Regina Elisabeta a îmbrăcat un outfit în nuanţe de albastru, care prezenta, de asemenea, un imprimeu floral. Şi-a accesorizat ţinuta cu perle, o broşă de argint, şi mănuşi albe. Monarhul britanic nu a făcut acelaşi tur ca şi Ducesa de Cambridge, aceasta fiind surprinsă în compania fostului star Bake Off, Mary Berry, dar şi a prezentatorului Radio 2, Jeremy Vine.

În fotografiile de la eveniment apar şi nepoatele reginei, prinţesele Eugenie şi Beatrice, ambele purtând outfituri închise la culoare. Sophie, în schimb, a optat pentru un outfit într-o culoare pastelată pentru această plimbare printre flori.

Mai multe