Cât de mari şi frumoşi s-au făcut copiii Ducilor de Cambridge! Un filmuleţ aniversar prezintă viaţa de familie a lui William şi Kate

30 aprilie 2021   Kate & William

Ieri, când Ducii de Cambridge au aniversat zece ani de mariaj, le-au oferit fanilor regali o surpriză la care aceştia nu se aşteptau.

O incursiune în viaţa lor de familie. Este vorba despre un clip postat pe pagina lor de Instagram, Kensington Royal, în care Kate Middleton şi Prinţul William apar alături de cei trei copii ai lor, George, de şapte ani, Charlotte, de cinci, şi Louis, de trei, petrecându-şi ziua pe plajă şi, apoi, în grădina reşedinţei lor regale din Anmer Hall, Norfolk.

        View this post on Instagram                       A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

În acest filmuleţ, îi putem vedea pe cei cinci altfel decât la recepţiile regale cele atât de sobre, râzând, jucându-se împreună şi adunându-se, apoi, în jurul unui foc de tabără.

Mai mult, avem ocazia să observăm cât de mult au crescut cei trei copii ai ducilor, Charlotte fiind următoarea aniversată, pe 2 mai, când va împlini şase ani, în timp ce, pe 22 iulie, George va sărbători vârsta de opt ani.

Montajul video realizat de un regizor londonez este felul Ducilor de Cambridge de a le mulţumi fanilor lor pentru toată susţinerea primită în ultimii zece ani şi pentru mesajele frumoase cu care i-au inundat admiratorii pe 29 aprilie, de aniversarea nunţii lor.

Mai multe