Cât este de adorabilă Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge. Ce mesaj public a transmis micuța în vârstă de 7 ani

1 august 2022   Kate & William

Strănepoata Reginei Elisabeta a II-a seamănă uimitor cu tatăl său, Prințul William. Și amândoi împărtășesc pasiunea pentru sport.

Micuța care a împlinit 7 ani în luna mai este o împătimită a fotbalului feminin și o susținătoare a ”Leoaicelor”. Iar acesta nu este primul mesaj cu care fetița le susține pe sportive.

Și pumnii strânși ai familiei regale britanice le-au purtat noroc Leoaicelor, căci în cadrul finalei turneului UEFA de fotbal feminin, echipa Angliei a învins echipa Germaniei pe 31 iulie, cu 2 -1. Anglia devine, în premieră, campioană europeană la fotbal feminin, cu un record de asistență pentru arena Wembley din Londra.

Naționala Angliei a trecut de Germania, scor 2-1, după prelungiri, duminică, în finala Euro 2022 feminin, şi a devenit pentru prima oară campioana continentală.

Anglia a câștigatcu 2-1 în finala Campionatului European de fotbal feminin 2022, jucată împotriva echipei Germaniei.

Golurile învingătoarelor au fost marcate de Ella Toone (min. 62) şi Chloe Kelly (min. 110), iar pentru Germania a înscris Lina Magull (min. 79).

Sărbătoarea a fost uriașă pe Wembley, iar Prințul William și Prințesa Charlotte le-au transmis un mesaj adorabil înainte, care cu siguranță le-a motivat. Rămâne de văzut dacă micuța va decide să se înscrie la fotbal feminin, căci se pare că este foarte atrasă de acest sport.

Prințul William nu a lipsit de la ceremonia de premiere a fetelor, iar Charlotte cu siguranță le-a urmărit de acasă.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe