Cele mai memorabile ţinute ale ducesei de Cambridge în anul 2021. Kate Middleton nu face niciodată risipă şi poartă rochiile de mai multe ori

30 decembrie 2021   Kate & William

Frumoasa ducesă Catherine ne-a încântat şi anul acesta cu ţinute spectaculoase, care i-au pus în evidenţă silueta adolescentină.

Soţia prinţului William a avut probabil cea mai bună ţinută a anului la premiera filmului No Time to Die, în septembrie, când a păşit ca o regină, spectaculoasă, într-o rochie aurie Jenny Packham.

De asemenea, Kate a făcut senzaţie alături de prinţul William la Londra, la festivitatea de premiere 2021 Earthshot.

Superbul cuplu a strălucit şi la festivitatea de Crăciun regală din decembrie, moment când Kate a îmbrăcat pentru a doua oară anul acesta o ţinută all red.

Ducesa a fost ultra rafinată la înmormântarea prinţului Philip din 17 aprilie, unde a optat pentru o ţinută neagră, tocă cu voal şi mască negre.

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o ţinută albă superbă la recepţia G7 din iunie, rochie cu care a evocat amintiri ale nunţii sale cu prinţul William în timp ce au vizitat Westminster Abbey în martie, înaintea celebrării celor 10 ani de căsnicie.

Nora reginei a impresionat cu o rochie vişinie pe 11 iunie, în timpul unei discuţii la masa rotundă cu prima doamnă Jill Biden, tot la Summit-ul G7.

Ducesa a uimit cu stilul său casual când a ales o rochiţă în stil boho-chic de la brandul Ghost, cu un preţ de 195 de lire sterline, cu ocazia fotografiei aniversare care marca aniversarea celor 10 ani de căsnicie cu prinţul William.

Spectaculoasă a fost Kate Middleton şi în noiembrie, la concertul anual Royal Variety Performance de la Royal Albert Hall, din Londra, unde a purtat o rochie mai veche de-a ei, creaţie Jenny Packham, în care a debutat în anul 2019, în cadrul turneului regal din Pakistan şi o nouă coafură, bucle romantice care i-au venit de minune.

Foto: Profimedia

Mai multe