Cum va sărbători Kate Middleton împlinirea vârstei de 40 de ani, pe 9 ianuarie?

7 ianuarie 2022   Kate & William

Pe 9 ianuarie, Kate Middleton va schimba prefixul, împlinind 40 de ani.

Anul trecut, Kate şi-a petrecut ziua cea mare în izolare alături de Prinţul William şi cei trei copii ai lor, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis. William a fost atunci un fel de maestru de ceremonii, găzduind o petrecere cu ceai la casa lor de la ţară din Norfolk.

Anul acesta, în ciuda importantei aniversări, este foarte probabil ca ducesa să-şi sărbătorească ziua de naştere tot fără mare tam-tam pentru că aşa este Kate: nu-i plac evenimentele opulente.

Desigur că ducesa va marca această aniversare importantă alături de membrii apropiaţi ai familiei şi alături de câţiva prieteni, dar petrecerea va fi una discretă şi liniştită, mai ales în această situaţie pandemică, cu pericolul apărut odată cu varianta Omicron.

În plus, se va renunţa şi la tradiţia regală a sunării din clopotele de la catedrala Westminster Abbey, care marchează într-un mod special o zi de naştere a unui membru al familiei regale. De fapt, s-a renunţat la această tradiţie încă din luna aprilie 2020, ultimul eveniment marcat de aceste clopote fiind ziua Reginei Elisabeta, pe 21 aprilie.

Mai multe