Cuplul perfect! Prinţul William a arătat ca James Bond, iar Kate Middleton, ca o divă de film, la o gală ecologistă

18 octombrie 2021   Kate & William

În ultimul timp, Kate Middleton reuşeşte să ne impresioneze din ce în ce mai mult cu apariţiile ei fashion.

Aseară, la gala ecologistă Earthshot Prize Awards, care a avut loc la Londra, ducesa a avut, din nou, o ţinută demnă de o regină. De data asta, însă, Prinţul William a reuşit să ţină pasul cu superba lui soţie, purtând un sacou din catifea verde închis deosebit de trendy.

Cât despre Ducesa de Cambridge, aceasta a arătat ca o divă de la Hollywood, purtând o rochie Alexander McQueen în valoare de 4.290 de lire sterline, pe care a afişat-o prima data în 2011, la gala Premiilor Bafta din Los Angeles. Diferenţa a făcut-o, la gala de ieri, coafura ducesei, una deosebit de glam, pusă în evidenţă de o pereche de cercei spectaculoşi, în nuanţa rochiei.

Cum spuneam, de data aceasta, cel care ne-a surprins din punct de vedere vestimentar a fost William, prinţul adoptând, de obicei, costume anoste navy. Aseară, acesta a renunţat la clasica cămaşă şi cravată, alegând să poarte o maletă cool sub sacoul care i-a dat un aer extrem de modern.

Cei doi amfitrioni regali ai galei de aseară le-au dat un exemplu invitaţilor la eveniment, reciclându-şi garderoba şi adoptând culori care se potrivesc cu tema ecologistă.

Foto: profimedia

Mai multe