De ce nu a făcut Kate plecăciune în faţa Reginei Letizia a Spaniei? Explicaţia e simplă

18 iunie 2019   Kate & William

Pasionaţii de etichetă regală au urmărit cu sufletul la gură evenimentul Order of the Garter, organizat, ieri, de suverana Marii Britanii. Acolo, s-au prezentat atât regalităţile britanice, cât şi alte din străinătate.

Printre cei invitaţi din străinătate au fost regii Spaniei, dar şi cei ai Olandei. Kate, reprezentând monarhia britanică, a fost, desigur, în centrul atenţie, mulţi dorind să vadă cum se comportă tânăra în rolul de amfitrion.

În acest sens, un gest a atras atenţia tuturor. A făcut plecăciune sau nu Kate în faţa Reginei Spaniei şi-a  Olandei, dat fiind faptul că ele îi sunt superioare în grad? Ei bine, nimeni nu a văzut să fi existat acest moment. Cele trei au fost văzute vorbind, însă Kate n-a făcut, în niciun moment, o plecăciune în faţa lor.

Un video surprins la eveniment, le arată pe Maxima şi Letizia întâlnindu-se cu Kate, fără ca aceasta să facă celebra plecăciune în faţa lor. De ce nu a făcut? Ei bine, explicaţia e că nu era prima oară în zi când se vedeau. Cele trei s-au văzut mai devreme în zi, când, cel mai probabil, Kate şi-a exprimat respectul printr-o plecăciune.

Protocolul spune că plecăciunea se face la prima întâlnire din zi.

Mai multe