Ducele şi ducesa de Cambridge fac angajări! Prinţul William şi Kate Middleton caută specialist pe comunicare care ştie ”să gestioneze informaţii sensibile cu tact şi discreţie”

27 aprilie 2021   Kate & William

Ducele şi ducesa de Cambridge doresc să angajeze un specialist pe comunicare, arată site-ul oficial regal, potrivit DailyMail.

Noul membru al staff-ului regal va avea biroul la Palatul Kensington şi se va implica în tot ce ţine de comunicarea oficială a proiectelor cuplului regal de Cambridge.

Anunţul de angajare apare pe reţeaua LinkedIn şi este descris ca fiind un post pentru cineva care ştie tot timpul să gestioneze cu tact şi discreţie toate informaţiile regale sensibile.

Persoana care va fi angajată va trebui să se ocupe şi de comunicarea cu presa, în ceea ce priveşte cuplul regal, şi să întocmească desfăşurătorul de comunicare pentru deplasările în străinătate ale ducesei şi ale ducelui de Cambridge.

Nu exită date legate de salariul oferit de cuplul regal pentru acest job pe care mulţi şi l-ar dori, dar în anunţ mai sunt câteva cerinţe pe care trebuie să le îndeplineşti, dacă râvneşti la acest post: să ai abilităţi de comunicare excelente şi să lucrezi proactiv şi flexibil.

Este vorba de un post full-time, cu 37.5 ore pe săptămână, iar candidatul selectat va face parte dintr-o echipă bine instruită.

Mai multe