Ducesa cea modestă. Kate Middleton a purtat un blazer de doar 60 de lire sterline, de la Zara, pentru o ieşire oficială

25 mai 2021   Kate & William

Kate Middleton este cunoscută pentru faptul că poarte piese vestimentare abordabile.

Şi le poartă nu de o dată, nu de două, ci de mai multe ori, optând pentru haine clasice, care nu se demodează în timp. S-a întâmplat şi în cadrul unui eveniment regal care a avut loc în Scoţia, acolo unde ea şi Prinţul William se află într-un turneu regal.

Cu această ocazie, Kate, în vârstă de 39 de ani, a ales o ţinută într-o nuanţă deschisă de albastru, cu un blazer de la Zara, în valoare de doar 60 de lire sterline, şi o fustă lungă cu pliuri în nuanţă complementară, una care se regăseşte şi pe steagul Scoţiei. Ţinuta a fost accesorizată cu pantofi şi plic din piele întoarsă şi cu o pereche de cercei de aur în valoare de 1.395 lire sterline.

Prinţul William a arătat şi el la fel de elegant, dar deopotrivă modest, în nişte piese care, ce-i drept, i-au cam devenit uniformă în ultimii ani.

Ieri seară, aceştia au ajutat şi-n bucătărie, mai exact au preparat meniuri alături de alţi voluntari la restaurantul Palatului Holyroodhouse, pentru familiile vulnerabile din comunitatea Edinburgh. Nu-i de mirare că Ducii de Cambridge sunt cei mai simpatizaţi membri ai familiei regale britanice!

Foto: profimedia

Mai multe