Ducesa de Cambridge a avut o apariţie spectaculoasă la banchetul de stat. A purtat la vedere o nouă decoraţie. Care e semnificaţia ei?

4 iunie 2019   Kate & William

Aseară, în spatele porţilor ferecate de la Palatul Buckingham, regina Elisabeta a găzduit un banchet de stat în onoarea preşedintelui american Donald Trump şi a familiei acestuia, sosită în Marea Britanie pentru trei zile.

Evident, de la un eveniment de o asemenea anvergură n-au putut lipsi tocmai regalităţile. Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, dar şi Ducii de Cambridge au fost printre cei care au susţinut evenimentul găzduit de suverana Marii Britanie.

Pentru acest eveniment, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o rochie superbă, semnată de designerul ei preferat, Alexander McQueen, cu ”franjuri”. Elementul surpriză al ţinutei sale a fost noua ei decoraţie, primită chiar de la suverană în luna mai.

Aceasta reprezintă insigna Dame Grand Cross of the Royal Victoria Order (n.r. Marea Cruce a Ordinului Victoria Regal), un nou titlu pe care Regina Elisabeta i l-a dat lui Kate în luna mai. Kate a mai purtat şi celebra tiară, Lover`s Knot, pe care o afişează adesea la astfel de evenimente, dar şi cerceii cu diamante care i-au aparţinut reginei-mamă.

Mai multe