Ducesa de Cambridge, sofisticată la o petrecere în aer liber. Ce ținută a ales Kate Middleton

19 mai 2022   Kate & William

Încă o dată, Kate îi ține locul Reginei. Superba Ducesă de Cambridge a organizat o petrecere în aer liber în grădina Palatului Buckingham și a fost susținută de Prințul Edward și Sophie.

De data aceasta, Kate a optat pentru o ținută corai, de sus până jos. Rochia a avut mâneci lungi și croi de taior, iar în partea de jos era cambrată, la lungimea genunchilor. Ducesa a purtat pantofi cu toc corai și tocă corai, singurul element și pată de culoare în ținuta corai a fost poșeta plic argintie.

Soția Prințului William s-a simțit foarte bine la reuniunea formală din grădină, alături de Earl of Wessex și contesa de Wessex, dar și de Prințesa Alexandra.

Aceasta este a doua petrecere în aer liber organizată la Palatul Buckingham, la reședința Reginei din Londra. Din cauza problemelor de sănătate, suverana nu a putut fi prezentă, în schimb Maiestatea Sa a făcut un efort considerabil și a participat la un eveniment la metroul londonez.

Cei trei regali organizatori s-au aflat într-o formă de zile mari, s-au distrat și au stat de vorbă cu invitații. În timp ce lui Earl of Wessex și altor bărbați nu le-au lipsit jobenul, doamnele au avut pălării asortate, un gest de eleganță la petrecerile în aer liber.

Mai multe