Este favorita Reginei Elisabeta! "Kate Middleton are calităţi care-i lipseau Prinţesei Diana"

18 martie 2022   Kate & William

Dintre toate nurorile şi nepoatele prin alianţă, favorita Reginei Elisabeta este Kate Middleton, ducesa având calităţi care le lipseau Prinţesei Diana şi lui Sarah Ferguson.

Comentatoarea regală Ashley Pearson, citată de The Daily Express, a declarat că regina este foarte ataşată de soţia Prinţului William, care are calităţi care le lipsesc celorlalte femei care au intrat în familia regală. “Îi plac valorile ei provenite din creşterea într-o familie de clasă mijlocie. Îi place că este apropiată de familia ei. În plus, Kate n-a încercat niciodată să câştige atenţie specială pentru propria persoană. Nu este excentrică şi nu iese în evidenţă”, susţine expert regală.

În plus, Kate respectă regulile palatului regal, lucru pe care Regina Elisabeta l-a aşteptat şi de la celebrele ei nurori, Prinţesa Diana şi Fergie, Ducesa de York. De când a intrat în familia regală, odată cu nunta din 2011, Kate n-a stat în centrul niciunui scandal, iar asta este ceea ce-şi doreşte cel mai mult suverana de 95 de ani.

“Mulţi sunt de părere că Ducesa de Cambridge este favorite reginei datorită faptului că a sprijinit familia regală încontinuu, că este un sprijin pentru Prinţul William şi n-a făcut niciodată vreun pas greşit”, explică expert regală.

Acum că regina nu este într-o formă prea bună şi şi-a redus apariţiile la evenimentele publice, aceasta se bazează din ce în ce mai mult pe tânăra sa nepoată prin alianţă, care pare născută pentru acest… job.

Foto: Profimedia

Mai multe