Există barul Ducesei de Cambridge. Unde e localizat şi ce părere are Kate despre el?

25 ianuarie 2019   Kate & William

Poate nu ştiaţi, dar numele Ducesei de Cambridge nu figurează doar pe căni şi brelocuri. În Londra, există chiar şi un bar care-i poartă numele lui Kate, iar Casa Regală n-are nimic împotrivă!

The Duchess of Cambridge Pub este localizat în Windsor, la doi paşi de castel. El a luat fiinţă pe 21 iunie 2011, la două luni de la intrarea lui Kate în sânul familiei regale britanice. Potrivit descrierii prezente pe site-ul pubului, barul este menit să-i întâmpine pe turiştii simpatizanţi ai Ducesei şi oferă o gamă largă de produse.

Culmea e că familia regală nu s-a împotrivit acestui business, el funcţionând şi-n prezent. Pesemne, Kate este măgulită că i-a venit cuiva această idee.

”Pubul Ducesa de Cambridge este singurul din lume care-i poartă numele. El oferă aproape 120 de locuri şi o mâncare fantastică, de la mic dejun, la prânz şi chiar cină. Pubul Ducesa de Cambridge este pubul perfect pentru ca tu să-şi odihneşti picioarele regale sau ne-regale. Este situat chiar peste drum de castel.”, apare scris pe site-ul barului. Ce specialităţi pot fi comandate în acest pub? Urmăreşte galeria foto!

Mai multe