Regina ar fi mândră de gestul pe care William l-a făcut față de Harry. Prințul moștenitor dă dovadă de noblețe sufletească

12 septembrie 2022   Kate & William

Și e principala calitate a unui suveran, iar Regina Elisabeta a II-a probabil că zâmbește din cer.

Experții regali aplaudă felul în care William gestionează partea sa ce ține de funeraliile regale.

Deși Prințul de Wales este un om corect și strict și comportamentul fratelui său mai mic nu i-a căzut bine niciodată, a făcut ceea ce era necesar pentru moralul poporului britanic, îndoliat și trist de plecarea în eternitate a celei mai iubite suverane.

Un expert regal laudă reuniunea surpriză de sâmbătă a celor 4 magnifici, Ducii de Sussex, Prințul și Prințesa de Wales. Aceștia au făcut baie de mulțime în fața Castelului Windsor și deliciul publicațiilor din întreaga lume, care de mult nu i-au mai văzut împreună.

Cu siguranță, este o imagine la care și Elisabeta a tânjit, dar au fost prea ocupați cu orgoliile personale ca să îi facă această bucurie în timp ce era în viață.

William, Harry, Markle și Kate Middleton au petrecut 40 de minute cu poporul, onorând amintirea Reginei.

Oamenii, încântați de prezența lor, nu au ratat ocazia să le trasmită toată dragostea lor, uitând parcă disensiunile de până atunci și faptul că Ducii de Sussex au ponegrit monarhia britanică și au cauzat multă durere cu plecare lor în SUA și cu acuzele lor. Pare că britanicii sunt mai sentimentali decât credeam și reușesc să-l ierte pe rătăcitorul Harry, care este vizibil marcat de decesul bunicii sale.

Potrivit surselor regale, Prințul William a aranjat aceasă ieșire în public care a fost balsam pentru sufletele britanicilor. Iar experții regalii califică gestul drept excepțional, unul de care Regina ar fi mândră.

Oferindu-i fratelui său ramura de măslin, William alege să trăiască după principiile răposatei suverane! Căci era o persoană care alegea să vadă ce e mai bun în oameni, așa cum a descris-o pe mama sa însuși Regele Charles al III-lea.

Foto: Profimedia

Mai multe