Kate, în cea mai plictisitoare ţinută din acest an. Ducesa „modestă” continuă parada outfiturilor ieftine

12 iunie 2019   Kate & William

În timp ce Meghan Markle surprinde cu fiecare apariţie, cumnata sa este la polul opus. Kate continuă să recicleze ţinute, protejând astfel bugetului familiei şi riscând să-şi piardă locul de ”ducesă stilată” în ochii fashionistelor.

În ultimii ani, Ducesa de Cambridge a încetat să mai arunce banii pe fereastră pentru ţinutele purtate la îndatoririle regale. A rămas fidelă designerilor Alexander McQueen şi Jenny Packham şi evită să iasă din acest registru vestimentar, deşi odinioară era văzută drept ”cea mai stilată figură regală”.

Ieri, de exemplu, Kate a călătorit alături de soţul ei în regiunea Cumbria, unde au vizitat câteva ferma. Ţinuta a fost, desigur, una lejeră şi întocmai cu activităţile, dat fiind faptul că a avut parte de nişte experienţe mai puţin obişnuite pentru o ducesă (n.r. a tuns o oaie).

Totuşi, fashionistele au remarcat imediat lipsa de implicare în materie de ţinută a lui Kate. Ducesa a preferat să recicleze perechea de pantaloni skinny, negri şi jacheta Troy London, în valoare de 275 de lire sterline. Şi-a completat look-ul cu un pulover kaki, o cămaşă victoriană şi o pereche de bocanci, obişnuiţi. O ţinută care nu iese în evidenţă cu nimic, fix ce-şi doreşte, de altfel, Kate...

foto: profimedia

Mai multe