Kate Middleton a dezvăluit gustarea preferată a prinţesei Charlotte. Este foarte sofisticată pentru gusturile unei fetiţe de 6 ani

18 mai 2021   Kate & William

Prinţesa Charlotte îşi arată viţa nobilă inclusiv prin gusturile sale rafinate. Nu are preferinţe banale, cum ar fi o ciocolată sau bomboane.

În timpul vizitei la şcoala primară Lavander din Enfield, Kate Middleton a dezvăluit care este gustarea preferată a fiicei sale.

Şi este, într-adevăr, foarte potrivită unei prinţese. În timp ce povestea ce salate mai face ea acasă, ducesa le-a menţionat copiilor că prinţesa Charlotte are o pasiune pentru măsline.

Micuţa le consumă ori de câte ori are ocazia şi îi roagă pe Kate şi pe prinţul George să gătească alături de ea.

De asemenea, ducesa a mărturisit că în familie adoră pastele cu brânză. Iar dragostea pentru măsline Charlotte a moştenit-o chiar de la Kate. Nu doar fetiţa are gusturi sofisticate, ci şi prinţul Louis, care adoră un aliment pe care puţini copii îl aleg: sfecla roşie.

Asta a povestit ducesa prin 2019: ”Mâncăm morcovi, fasole şi sfeclă roşie, preferata lui Louis.”

Este minunat ca aceste produse să fie consumate de către copii. Sunt sănătoase şi săţioase, o variantă net superioară gustărilor dulci sau ambalate.

Cu siguranţă orice e proaspăt şi neprocesat este alegerea ideală în alimentaţie.

Foto: Profimediaimages

Mai multe