Kate Middleton a făcut o vizită la celebra universitate Harvard. Cu ce ținută a impresionat Prințesa

5 decembrie 2022   Kate & William

Au fost zile intense pentru Prințul și Prințesa de Wales, ajunși pe pământ american, după o perioadă îndelungată.

Este prima vizită în SUA pentru Kate Middleton în calitate de Prințesă, știm că până la decesul Reginei Elisabeta a fost Ducesa de Cambridge.

De când a intrat în familia regală britanică, Kate Middleton este ambasadoarea educației și a culturii, mereu implicată în aspectele ce țin de educarea tinerilor, mai ales că sistemul britanic este unul de top.

De aceea, nu putea să rateze o vizită la celebra universitate Harvard, misiune pe care Prințesa și-a asumat-o singură. Înainte de ceremonia de premiere Earthshot Prize Awards 2022, care a constituit și motivul prezenței lui William și Kate Middleton peste Ocean, Prințesa de Wales a vizitat singură în Boston Universitatea Harvard. Aici, superba soție a Prințului William, mamă a trei copii, a discutat cu oamenii de știință în legătură cu cele mai noi descoperiri ale științei și cum pot ele ajuta în viitorul fiecărui copil.

Și de data aceasta, Kate Middleton a fost impecabilă și din punct de vedere vestimentar. Foarte sofisticată, a purtat o rochie de stofă Emilia Wickstead, dintr-un material pepit, mulată pe silueta-i de manechin, însă cu o lungime mai mult decât decentă, lăsându-i la vedere doar gleznele fine, puse în valoare de pantofi cu toc negri. Poșeta bleu a fost pata de culoare care i-a înveselit ținuta sobră. Ca de obicei, și-a purtat părul desfăcut și coafat în bucle romantice.

Potrivit Palatului Kensington, centrul de la Harvard are legături strânse cu Fundația Regală patronată de Prințesa Kate. Aici se acordă o atenție deosebită debutului educativ.

Kate Middleton a semnat în cartea de onoare a Universității, într-un decor festiv, deja pregătit de Crăciun.

Nici Prințul William nu a stat degeaba în acea zi, el s-a văzut cu fiica președintelui John F. Kennedy la Muzeul și biblioteca ce poartă numele regretatului șef de stat.

Prințesa de Wales a strălucit la ceremonia EarthShot Prize 2022, din Boston, din seara de 2 decembrie, când a purtat o bijuterie care a aparținut soacrei sale, Prințesei Diana.

Foto: Getty

Mai multe