Kate Middleton a fost figura centrală la Ziua Comemorării, ceremonie de la care regina a lipsit pentru prima dată în ultimii 22 de ani

15 noiembrie 2021   Kate & William

În dimineaţa zilei de ieri, Kate Middleton a fost o apariţie sobră la evenimentul anual care marchează Ziua Comemorării, pentru a onora membrii forţelor armate care au murit în Primul Război Mondial.

Soţia Prinţului William a fost însoţită la această comemorare din Londra de Camilla, Ducesă de Cornwall, şi de Sophie de Wessex, soţia Prinţului Edward. Acest eveniment a fost marcat de absenţa Reginei Elisabeta, suverana Angliei lipsind, în ultima perioadă, de la evenimentele oficiale, ca urmare a unei probleme de sănătate.

Kate a îmbrăcat cu această ocazie o haină în stil army creaţie Alexander McQueen, ducesa privind de la balcon alături de celelalte femei ceremonia de depunere de flori la un momument ridicat în memoria victimelor războiului, la care au participat Prinţii William şi Charles.

Toată lumea se aştepta ca Regina Elisabeta să participe şi ea la această ceremonie anuală, însă medicii au sfătuit-o în ultimul moment pe suverană de 95 de ani să-şi anuleze apariţia publică.

Este pentru prima data, în ultimii 22 de ani, când Elisabeta nu este prezentă la evenimentul care marchează Ziua Comemorării, lucru care îi îngrijorează suplimentar pe admiratorii Majestăţii Sale.

Foto: profimedia

Mai multe