Kate Middleton a schimbat două rochii superbe în Jamaica, acolo unde ea şi Prinţul William îşi continuă turneul din Caraibe

23 martie 2022   Kate & William

Pentru Kate Middleton şi Prinţul William a început a doua parte a turneului lor din Caraibe, în Jamaica.

Cei doi au fost primiţi ca două staruri rock, în ciuda curentului anti-monarhist care traversează această ţară, o anumită parte a populaţiei dorind ca Regina Elisabeta să nu le mai fie şef de stat.

După ce Kate Middleton a strâns valuri de admiraţie cu rochia galbenă purtată pe aeroportul din Kingston, atunci când ea şi William au aterizat în această ţară, în a doua parte a zilei, ducesa s-a schimbat într-o rochie ceva mai casual, în dungi şi cu printuri colorate.

Creaţia Willow Hilson Vintage are un preţ de 369 de lire sterline şi a fost completată de Kate cu o pereche de pantofi nude decupaţi. Ţinuta a fost purtată de Kate atunci când ea şi Prinţul William au vizitat localitatea Trench Town, locul în care a luat naştere mişcarea reggae, şi casa în care a locuit celebrul Bob Marley.

Cei doi au fost primiţi cu mare entuziasm de localnicii jamaicani, care au profitat pentru a face fotografii cu ei sau a le strânge mâna.

Când au aterizat în Jamaica, acolo unde vor rămâne timp de trei zile, Kate şi William şi-au coordonat rochia, respectiv cravata, în culorile Jamaicăi. Kate a purtat o superbă rochie lungă creaţie a brandului Roksanda, la care a asortat o pereche de pantofi albi Aquazzura, în timp că părul i-a fost prins într-o coadă simplă, dar foarte cool.

Cu toate acestea, coafura ducesei n-a avut nicio şansă în faţa vântului puternic de pe aeroport, care i-a dat destule bătăi de cap şi cu rochia ei fluidă.

Foto: Profimedia

Mai multe