Kate Middleton, cel mai bine îmbrăcată personalitate a anului, într-un clasament celebru

8 august 2022   Kate & William

Ducesa de Cambridge este descrisă ca viitoare regină, superstar regal, cu un stil deosebit, lucru care o propulsează pe primul loc în Topul Tatler al celor mai bine îmbrăcate personalități.

Kate Middleton este într-adevăr definiția stilului și a eleganței. Și reușește fără a cheltui sume exorbitante, Ducesa este celebră pentru faptul că poartă o ținută de mai multe ori și că-și cumpără haine la prețuri rezonabile.

Silueta impecabilă îi permite să abordeze orice stil, însă preferatele sale sunt rochițele lejere, de o lungime medie. De cele mai multe ori, viitoarea regină a Angliei poartă pantofi cu toc, iar când este nevoită să poarte pălării, o face cu mare stil.

În Top 10 Tatler se află, pe locul 8, și Simone Ashley, senzuala actriță din Bridgerton.

Tatler subliniază că Ducesa a fost spectaculoasă anul acesta la Royal Ascot în buline, amintind de look-ul Prințesei Diana din anii ’80, dar și de cel al Juliei Roberts, în ”Frumușica”.

Kate Middleton a făcut senzație pe 17 iunie, când a apărut în sofisticata sa rochie cu buline Alessandra Rich, cu o pălărie neagră cu boruri largi și aranjament de flori albe, amintind de soacra sa atât de mult, mai ales că i-a purtat bijuteriile, cerceii prețioși cu diamante și perle.

Tatler o numește ”suverana superstar”, o ducesă modernă care apare întotdeauna impecabil, cu haine perfect croite și cu o atenție la detalii care o face cea mai râvnită personalitate regală a fotografilor.

Foto: Profimedia

Mai multe