Kate Middleton, în numele Reginei! Ducesa, încântătoare într-o rochie verde

5 mai 2022   Kate & William

Catherine a fost, și de data aceasta, încântătoare într-o rochie verde. Ducesa a prezentat Premiul Regina Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a optat pentru o ținută verde ca să înmâneze un premiu prestigios pentru designerii britanici, eveniment aflat la a cincea ediție.

Ducesa de Cambridge, un etalon de eleganță pentru monarhia britanică, s-a prezentat la Consiliul Britanic al Modei pentru a înmâna trofeul Regina Elisabeta a II-a al designerilor englezi.

Desigur, și de data aceasta ținuta lui Kate nu este întâmplătoare. Ea a purtat o rochie verde, care costă 785 lire sterline, creația unui designer londonez, dar născut în Canada, Edeline Lee. A accesorizat o pereche de cercei de aur și a purtat părul desfăcut și întins.

Aflat la a cincea ediție, trofeul Regina Elisabeta a II-a pentru design britanic oferă o recunoaștere a rolului cultural și comercial pe care l-a jucat industria britanică de design și modă pe tot parcursul domniei Maiestății Sale.

Ducesa a fost zâmbitoare, caldă și prietenoasă la întrunirea cu creatorii de modă. A vorbit cu cei prezenți și a arătat cât este de implicată în toate evenimentele oficiale la care ia parte.

Și nu putem să nu remarcăm silueta impecabilă a ducesei. În contextul dat, chiar ar putea să prezinte și pe un podium de modă. Kate se află într-o formă fizică de zile mari.

Mai multe