Kate Middleton, la vânătoare de fazani. Ce părere are Meghan Markle despre asta?

31 decembrie 2018   Kate & William

Este deja cunoscut faptul că Ducesa de Sussex şi-a exprimat dezaprobarea faţă de vechea tradiţie a familiei regale de a merge la vânătoare de fazani în perioada de după Crăciun.

Ei bine, în ciuda părerii ei vehemente, familia regală britanică nu a anulat această tradiţie străveche. Potrivit unor surse din cercurile regale, Kate, William şi ceilalţi au mers, ca-n fiecare an, la vânătoare de fazani, imediat cum Meghan Markle a plecat alături de Prinţul Harry de la Sandringham.

Vânătoarea a avut loc, joi, pe domeniul familiei regale din Norfolk, iar Kate Middleton a fost printre cei care au participat. Mai mult de atât, chipurile, Ducesa de Cambridge găseşte această activitate foarte interesantă, investind chiar şi-n propria puşcă.

”Ea merge frecvent la vânătoare când stă la Anmer Hall (reşedinţa Ducilor de Cambridge de la ţară) şi a devenit destul de bună la asta. Îi place să vâneze, să împuşte să meargă la pescuit.”, spune o sursă.

Cât despre Meghan, chipurile a înţeles importanţa acestei tradiţii. ”Meghan a realizat că regalităţile fac asta de sute de ani şi că nu-şi vor schimba obiceiurile. Ea nu este vegană ori vegetariană, dar nu vede necesitatea în această cruzime faţă de animale. Harry i-a explicat că numărul păsărilor de pe proprietate trebuie ţinut sub control. Ea a acceptat asta, dar nu-i place să ia parte. ”, mai spune o sursă.

Mai multe