Kate Middleton, pentru prima dată cu mască. O apariţie superbă a ducesei!

5 august 2020   Kate & William

Este prima dată când o vedem pe Ducesa de Cambridge purtând mască de protecţie, de când a început pandemia.

E drept că majoritatea evenimentelor la care a luat parte Kate, până acum, au avut loc în spaţiu deschis, însă şi în rarele cazuri în care aceasta a intrat în interiorul unor clădiri, a preferat să păstreze distanţa, fără să poarte mască, însă.

Ieri, Kate Middleton a surprins pe toată lumea atunci când, la o acţiune de despachetare a donaţiilor pentru organizaţia Baby Basics, a purtat o mască din bumbac reutilizabilă, cu print floral, în valoare de 15 lire sterline.

Lăsând deoparte masca extrem de şic, este de apreciat şi look-ul fresh afişat de soţia Prinţului William, şi anume rochia albă, midi, cu nasturi, care s-a aşezat de minune pe silueta ei înaltă şi subţire, completată de o pereche de pantofi cu toc cu un print cool.

Şi coafura lui Kate a avut un suflu nou, ducesa vopsindu-şi părul cu o tentă ceva mai deschisă decât de obicei şi adoptând şuviţe discrete, care i-au dat un aer tineresc.

Chiar şi-n această ţinută elegantă, Kate nu s-a dat deoparte atunci când a trebuit să ajute la deschiderea cutiilor cu donaţii pentru familiile nevoiaşe cu copii.

Foto: profimedia

Mai multe