Kate Middleton, sinceritate regală: "Izolarea cu trei copii mici m-a epuizat. Sunt un profesor de matematică de nota 5!"

29 ianuarie 2021   Kate & William

Pandemia a fost o piatră de încercare chiar şi pentru figurile regale.

Kate Middleton, mai exact, s-a plâns într-un interviu online că izolarea obligatorie a epuizat-o, aceasta fiind nevoită să aibă responsabilităţi în plus faţă de cei trei copii ai ei şi-ai Prinţului William.

Într-un videocall cu părinţii copiilor de la Şcoala Roe Green din Kingsbury, Londra, ducesa de 39 de ani a făcut mărturisiri despre cum a fost experienţa ei şi a lui William cu Prinţii George, de şapte ani, Charlotte, de cinci, şi Louis, de doi ani. Kate şi William şi-au petrecut mare parte din pandemie la reşedinţa lor din Amner Hall, în Norfolk.

Ducesa de Cambridge a spus că, pe lângă provocările zilnice ale unei mame cu trei copii, dificultăţile au venit şi din faptul că ea a trebuit să îşi asume şi alte roluri, precum cel de profesoară şi chiar şi de… coafeză pentru cei trei copii ai ei, ea fiind cea care i-a tuns în această perioadă.

Interesant este că, în timpul acestei discuţii online, ducesa a fost invitată să îşi aprecieze abilităţile de profesoară de matematică, după atâtea luni de şcoală online cu copiii ei, iar Kate s-a notat doar cu un… 5.

Invitată să dezvăluie cine a fost cel mai mare ajutor al ei în timpul pandemiei, Kate Middleton a răspuns scurt: Prinţul William.

Mai multe