Kate Middleton, spectaculoasă în buline, într-o rochie aproape identică cu cea a lui Lady Diana

20 iunie 2022   Kate & William

Ducii de Cambridge au făcut senzație în cea de-a patra zi a Royal Ascot. Fanii regali au avut impresia că văd dublu!

Exact cu 34 de ani înainte, la același celebru eveniment de echitație, mama Prințului William îmbrăca o rochie albă cu buline negre.

Viitoarea Prințesă de Wales face adesea asemenea surprize plăcute și se îmbracă aproape identic cu regretata sa soacră. Ba mai mult, a purtat chiar și cerceii cu perle ai Prințesei Diana.

Ducesa de Cambridge a ajuns la Royal Ascot împreună cu soțul, Prințul William, într-o tradițională trăsură. Superba Kate a mizat pe buline la acest eveniment. Și într-adevăr a arătat fantastic. Ducesa a îmbrăcat o rochie Alessandra Rich, care costă 1970 de lire sterline și care seamănă izbitor cu cea purtată de Prințesa Diana în iunie 1988.

Inclusiv pălăriile sunt foarte asemănătoare. Omagiul vestimentar este cert, mai ales că a purtat inclusiv cerceii ce i-au aparținut regretatei Lady Di. Kate Middleton poartă acești cercei a doua oară. Prima dată i-a purtat pe covorul roșu în 2019, când a participat la Premiile BAFTA.

Ca diferență notabilă, comparând ținuta Ducesei de acum cu cea a Dianei din 88, o remarcăm pe cea legată de pantofi și poșetă. Dacă Diana a avut pantofi albi cu vârf negru, poșetă neagră și mănuși albe, Kate a ales un contrast pronunțat și a încălțat pantofi maro și o poșetă plic în aceeași nuanță.

Foto: Profimedia

Mai multe