Kate şi Meghan, invitate la o recepţie specială la Buckingham. Cine câştigă acest duel vestimentar?

5 martie 2019   Kate & William

Astăzi, Ducesele Meghan şi Kate au bifat o nouă apariţie comună. Ocazia? Un dineu special, la Buckingham, unde este sărbătorit socrul lor, Prinţul Charles.

Meghan Markle şi Kate Middleton au fost văzute astăzi, la recepţia dată de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham, în cinstea împlinirii a 50 de ani de la investirea lui Charles ca Prinţ de Wales.

Alături de toţi ceilalţi membri ai familiei regale, Meghan şi Kate au socializat cu invitaţii, au schimbat impresii şi l-au onorat pe Charles. Cu această ocazie, Ducesa de Sussex a reciclat un trench alb, Amanda Wakeley, iar pe dedesubt a putut fi zărită o rochie nude, cu un imprimeu floral. A potrivit un clutch nude şi o pereche de stilettos în aceeaşi nuanţă.

La fel de elegantă a fost şi Kate Middleton, care a îmbrăcat o rochie în culoarea mentei, dintr-o mătase transparentă. Şi ea a potrivit rochiei sale o pereche de stilettos nude şi un clutch asortat rochiei. O simplă diferenţă între apariţiile celor doi: dacă Meghan şi-a aranjat părul într-un coc, Kate a preferat să-l poarte în bucle lejere. Cine vă place mai mult?

Mai multe