Kate şi William şi-au început primăvara în Ţara Galilor. Ducesa a purtat o pereche de ghete şic, vechi de 10 ani

2 martie 2022   Kate & William

Câteodată, Kate Middleton şi Prinţul William reuşesc să facă o pereche foarte cool din punct de vedere stilistic, la evenimentele oficiale.

S-a întâmplat, ieri, când Ducii de Cambridge au vizitat Ţara Galilor, cu ocazia zilei Sfântului David, sărbătorit pe 1 martie. Kate şi William s-au întâlnit cu admiratorii regali din comunităţi rurale din această ţară şi au vizitat, printre altele, şi o fermă de animale, acolo unde ducii s-au jucat cu nişte căpriţe foarte simpatice.

Pentru prima parte a zilei, ducesa de 40 de ani a optat pentru o ţinută foarte şic, şi anume o pereche de blugi skinny şi o maletă, peste care a purtat o haină lungi, kaki. Interesant este că cea mai cool piesă din ţinuta ei, ghetele scurte din piele întoarsă, sunt vechi de cel puţin zece ani, Kate purtându-le pentru prima dată la un eveniment din anul 2011.

Prinţul William a fost, la rândul lui, deosebit de elegant, asortându-şi ţinuta cu cea a soţiei sale, însă alegând o haină lungă de culoare bleumarin.

Pe tot parcursul vizitei lor de ieri, Kate şi William au purtat în piept floarea naţională a Ţării Galilor, o narcisă, aceasta fiind, de altfel, şi emblema zilei Sfântului David.

Foto: Profimedia

Mai multe