Meghan ar trebui să ia lecţii de la ea! Ducesa de Cambridge a arătat ce înseamnă să urmeze protocolul regal la un eveniment oficial

7 iunie 2019   Kate & William

Joi seară, Ducesa de Cambridge şi-a făcut debutul la un eveniment cu tradiţie din Londra. Soţia Prinţului William a fost o prezenţă agreabilă, iar cei care au interacţionat cu ea s-au arătat surprinşi de naturaleţea ei.

Kate a participat la Beating Retreat on Horse Guards Parade, pentru prima dată, şi s-a descurcat nemaipomenit. Ducesa de Cambridge a fost invitată să urmărească parada în tribună, alături de înalţi oficial, şi chiar să iniţieze salutul oficial al gărzilor, sarcină care revine regalităţilor care sunt prezente la acest eveniment.

Un lucru interesant a fost sesizat la apariţia lui Kate de la acest eveniment! Şi anume modul în care Ducesa de Cambridge stă pe scaun, lucru problematic pentru cumnata ei, Meghan, ”începătoare” la capitolul protocol regal. După cum se vede în imagini, Kate a ”executat” celebra postură ”duchess slant”, care presupune încrucişarea gleznelor, în defavoarea statului picior peste picior. Vezi galeria foto pentru imagini cu ţinuta Ducesei de Cambridge!

Mai multe