Mesajul personal al Prințului William după ce a primit valuri de felicitări de ziua lui

22 iunie 2022   Kate & William

Prințul William a ținut să mulțumească personal tuturor oamenilor care s-au gândit la el și care i-au trimis un gând de bine cu ocazia aniversării celor 40 de ani.

Unul dintre viitorii regi ai Marii Britanii a fost răsfățatul zilei de ieri, dat fiind că a schimbat prefixul. Pe contul oficial al familiei regale britanice, suverana și-a felicitat nepotul.

Ducele de Cambridge a făcut un InstaStory de pe contul oficial al său și al ducesei și a postat mesajul: ”Vă mulțumesc pentru toate urările de azi! Semnat: W”.

Membrii familiei regale i-au transmis cele mai calde urări. Pe contul de Instagram al Prințului Charles și al Ducesei de Cornwall au fost publicate imagini cu William și mesajul: ”Îi urăm Ducelui de Cambridge la mulți ani, cu ocazia aniversării a 40 de ani.”

Regina i-a urat, de asemenea, viață lungă și frumoasă. În ajunul aniversării sale, pe contul său de socializare William a distribuit coperta Big Issue Magazine, unde el apare fotografiat în ziua în care a vândut revista prin oraș. Mesajul acțiunii a fost de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate financiară, de oportunitate pentru oamenii dezavantajați, marginalizați, să câștige un venit.

Ducele explică pe larg, într-un articol, că vrea să se dedice acestei cauze, de a ajuta oamenii necăjiți, acum mai mult ca oricând. Și trage un semnal de alarmă pentru cei care o duc bine financiar, să fie mai atenți la cei din jur, că pot ajuta pe cineva în nevoie.

Foto: Instagram și Profimedia

Mai multe