Mesajul sec al lui Harry de ziua Prinţului William. Ce se întâmplă între cei doi fraţi

21 iunie 2019   Kate & William

Azi, Prinţul William împlineşte vârsta de 37 de ani, motiv pentru care e sărbătoare la Palat. După cum era de aşteptat, rudele cu sânge albastru s-au întrecut în urări de bine. Fratele său, în schimb, a transmis un mesaj sec şi distant.

Ieri, a venit confirmarea oficială a faptului că fundaţia pe care Ducii de Cambridge o conduceau alături de Ducii de Sussex a rămas în adminstraţia totală a celor dintâi. Meghan şi Harry, în schimb, îşi vor forma propria fundaţie şi adminstraţie, independentă de William şi Kate. A fost, aşadar, o confirmare că cei doi fraţi au decis să se distanţeze după ani întregi în care au lucrat cot la cot.

Evident, lucrul acesta a întărit tot mai tare ideea că cei doi fraţi nu se mai înţeleg deloc şi că relaţia lor s-a răcit iremediabil. Azi, când William împlineşte 37 de ani, toţi au fost cu ochii pe conturile de socializare, acolo unde toţi i-au lăsat urări de bine Ducelui de Cambridge.

Ei bine, printre aceştia s-a numărat şi fratele său, Harry, care i-a făcut o urare publică... dar destul de seacă şi distantă. ”La mulţi ani, Ducelui de Cambridge”, a fost urarea lăsată de pe contul administrat de Harry şi Meghan.

Simpatizanţii regali au făcut imediat diferenţa între această urare, seacă şi distantă, şi cele lăsate când a fost vorba de zilele aniversare ale Prinţilor George, Louis şi ale Prinţesei Charlotte, unde s-au folosit de apelative drăgălaşe ori prenumele. Chiar şi semnătura în cazul acelor urări a fost diferită, ei semnându-se cu ”H & M”, în timp ce la urarea făcută lui William n-au semnat deloc.

Mai multe