Momentul în care William i-a dat papucii lui Kate Middleton la telefon, în 2007, pe când aceasta era la muncă

24 august 2021   Kate & William

Astăzi, formează unul dintre cele mai stabile cupluri de la palatul regal britanic.

Este vorba despre Ducii de Cambridge, părinţi a nu mai puţin de trei copii frumoşi. Cu toate acestea, chiar şi în relaţia celor care s-au căsătorit în anul 2011 a existat o cumpănă. În 2007, Prinţul William şi Kate Middleton s-au despărţit timp de câteva luni, mulţi considerând că acesta este sfârşitul pentru cei doi amorezi. Iar modul în care s-a produs scurta despărţire a fost cel puţin interesant. William a fost cel care a pus punct relaţiei şi nu în persoană, ci la telefon, pe când Kate se afla la muncă.

Da, a existat o vreme în care ducesa de acum a fost angajată în câmpul muncii, lucrând pentru brandul de haine Jigsaw. O fostă colegă de muncă de-a lui Kate îşi aminteşte momentul în care Will i-a dat papucii lui Kate (pentru o scurtă perioadă, din fericire). “Pe la mijlocul zilei, am văzut-o plimbându-se prin parcarea din faţa biroului cu mobilul la ureche. A ieşit afară să vorbească pentru că nu voia să se audă conversaţia în birou. Kate se plimba stânga-dreapta şi arăta supărată, ca şi când s-ar fi certat cu cineva, dar nu plângea. Când s-a întors la birou, n-a scos niciun cuvânt şi a dispărut pentru tot restul zilei. Nu s-a mai întors la muncă de atunci. S-a zvonit că a vorbit cu William şi că aveau probleme”, a declarat fosta colegă a lui Kate pentru The Daily Express.

La scurt timp după acest moment, despărţirea lui William de Kate devenea oficială. Se întâmpla în luna aprilie 2007, însă în iulie, cei doi s-au împăcat şi nu s-au mai despărţit niciodată.

Mai multe