O coafură nouă, o rochie veche şi o Kate Middleton superbă, ieri, la Royal Albert Hall

19 noiembrie 2021   Kate & William

Ce se potriveşte de minune cu o rochie reciclată? O coafură nouă!

Kate Middleton a fost o apariţie fabuloasă, aseară, la concertul anual Royal Variety Performance de la Royal Albert Hall, din Londra, acolo unde a purtat o rochie mai veche de-a ei, creaţie Jenny Packham, în care a debutat în anul 2019, în cadrul turneului regal din Pakistan.

De data aceasta, noutatea din ţinuta ei a fost coafura, una nouă, cu părul aranjat în bucle generoase. La fel de elegant a fost în seara de gala şi Prinţul William, acesta purtând un sacou bleumarin din catifea, completat cu papion şi pantaloni de smoking.

Cât despre Ducesa de Cambridge, criticii au fost încântaţi de apariţie ei glam, una dintre multele din ultimul timp, căci Kate pare că este mult mai îndrăzneaţă şi mai puţin sobră decât în anii anteriori. Ducesa şi-a completat ţinuta cu o pereche de cercei lungi din aur şi un plic în ton cu rochie verde din paiete, tot de la brandul britanic Jenny Packham.

Aşa cum ne-am obişnuit, Regina Elisabeta a lipsit de la acest eveniment cu scop caritabil, suverana preferând să trimită o scrisoare cu cele mai bune urări celor prezenţi la concert. Regina în vârstă de 95 de ani a fost sfătuită de către medici să se odihnească şi să renunţe, pe cât posibil, la apariţii publice, până nu se reface complet după ce a fost internată pentru o noapte în spital, în luna septembrie.

Foto: Profimedia

Mai multe