Pandemia nu i-a afectat silueta fit! Kate Middleton, mai slabă ca niciodată, şi-a afişat trupul subţire la o ieşire sportivă

22 septembrie 2021   Kate & William

Ducesa de Cambridge s-a întors la viaţa ei de persoană publică.

Ieri, în special, a fost o zi cât se poate de plină şi de activă pentru Kate Middleton, soţia Prinţului William demonstrând încă o dată firea ei sportivă.

Ducesa de 39 de ani a vizitat un centru de antrenament pentru cadeţii Forţelor Aeriene Regale, din nord-vestul Angliei, acolo unde aceasta a participat şi la o sesiune de sport în aer liber, îmbinând ciclismul off-road cu alpinismul.

Având în vedere natura evenimentului, Kate a abordat o ţinută cât se poate de practică, şi anume o pereche de blugi skinny, o geacă scurtă de fâş şi bocanci clasici, din piele întoarsă. Ţinuta lui Kate a lăsat la vedere silueta extraordinar de fit a ducesei, care pare mai slabă ca oricând, semn că pandemia a avut efect invers asupra ei: a ajutat-o să se menţină în cea mai bună formă a ei.

Şi asta este cu atât mai mult de admirat, cu cât Kate Middleton este mamă a trei copii, Prinţii George, Charlotte şi Louis, de care a avut grijă singură în toată această perioadă a pandemiei.

Foto: profimedia

Mai multe