Prințesa Charlotte a dezvăluit care este sportul său preferat. Fiica Ducilor de Cambridge face senzație în aparițiile sale publice

3 august 2022   Kate & William

Prințesa Charlotte este o prezență adorabilă de fiecare dată. Și o mare iubitoare a sporturilor, întocmai ca străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a.

Fetița de 7 ani este foarte manierată și delicată și face deliciul publicațiilor atunci când iese la diferite evenimente. Însă oricât ar fi de spectaculoase întrunirile oficiale, preferatele fetiței sunt cele legate de sport. Așadar, faptul că a participat alături de părinții săi la Birmingham la Jocurile Commonwealth, nici că se putea o bucurie mai mare.

Și pe fața sa s-au văzut toate aceste emoții. Deși este foarte atrasă de fotbalul feminin și și-a rugat tatăl să le transmită ”Leoaicelor” că va dori să se alăture echipei lor, Prințesa a dezvăluit care este, de fapt, sportul său preferat: gimnastica. Kate a fost auzită când spunea că fiica sa stă mai tot timpul în mâini, face podul și sfoara.

Charlotte a vizionat și gimnastică artistică la Jocurile Commonwealth de la  Birmingham pe 2 august. Sora mijlocie a Prinților George și Louis abia a reușit să-și țină în frâu încântarea și a fost surprinsă în diverse ipostaze adorabile, alături de părinții săi amuzați, Prințul William și Kate Middleton.

Pe lângă gimnastică, fetița are o pasiune și pentru tirul cu arcul. Medaliata paralimpică cu aur Danielle Brown, care a condus o sesiune de mentorat la SportsAid House, a fost vizitată de Ducii de ​​Cambridges și a postat apoi pe Twitter: „O după-amiază minunată, ne-am întâlnit cu cei care susțin patronajul @TeamSportsAid. Este minunat să vorbesc despre programul de mentorat și am descoperit că Prințesei Charlotte îi place tirul cu arcul.”

Foto: Profimedia

Mai multe