Cum arăta Prințesa Kate prima dată când a participat la Ziua Comemorării, alături de familia regală

14 noiembrie 2022   Kate & William

Ce diferență imensă între Kate la 29 de ani și Kate la 40!

14 noiembrie 2011 este momentul când Kate Middleton, pe atunci Ducesă de Cambridge, s-a alăturat prima dată familiei regale britanice la importanta și sobra Zi a Comemorării.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011. Viitorul rege a cerut-o în căsătorie pe Prințesă cu un an înainte, în Kenya, după o relație de 8 ani.

Prințul William a explicat atunci că a vrut să o protejeze pe Kate, având în vedere pofta nebună a presei de senzațional. Regalul a dorit să fie sigur că știe ce alege și că i-a dat șansa ”să scape”, de aceea nu s-a grăbit cu cererea în căsătorie.

Acum sunt cel mai iubit cuplu al familiei regale britanice, preferații poporului, dar și ai Regelui Charles.

Încă din primul an de căsătorie, Kate Middleton a fost văzută la Cenotaf alături de alte soții ale Casei de Windsor pentru a onora eroii Marii Britanii căzuți în lupte. Protocolul regal este clar în ceea ce privește ținuta: Negru din cap până în picioare.

Vedem o Kate atât de pură și de copilăroasă în 2011, tot alături de Camilla, actuala regină consoartă lângă care a apărut duminică.

Este prima celebrare a Zilei Comemorării fără Regina Elisabeta pe tronul Marii Britanii.

Regele Charles a fost vizibil emoționat de moment și de solemnitate.

Vă lăsăm să savurați aceste imagini minunate cu Prințesa Kate în 2011.

Alteța Sa regală s-a căsătorit în 2011 cu Prințul William și de atunci bifează necontenit evenimente la care participă în calitatea sa de membră reprezentativă a monarhiei britanice.

Este o schimbare imensă pe chipul Prințesei Kate, dacă începem să comparăm imaginile. Duminică, 13 noiembrie 2022, vedem o Kate mai mult decât sobră și pătrunsă de solemnitatea evenimentului, cu o ținută supersobră și părul ascuns sub pălărie, în timp ce la Ziua Comemorării din 2011, Kate era o tânără ștrengară, care abia învăța rigorile protocolului regal și chiar încerca să glumească cu Camilla, pe atunci doar Ducesă de Cornwall.

Foto: Profimedia și Getty

Mai multe