Prințul George a strâns bani pentru o cauză dragă inimii tatălui său

24 iunie 2022   Kate & William

Așa tată, așa fiu. Adorabilul Prinț George, primul născut al Ducilor de Cambridge, demonstrează că așchia nu sare departe de trunchi.

S-a dezvăluit că Prințul George a strâns bani pentru Tusk, o organizație caritabilă de conservare aflată sub patronajul tatălui său, Prințul William, în timpul pandemiei.

Charlie Mayhew, directorul executiv al Tusk, a declarat pentru GB News (prin The Independent) că fiul cel mare al Ducelui de Cambridge, care împlinește nouă ani pe 22 iulie, a organizat o vânzare de dulciuri pentru a strânge bani pentru asociație în timpul lockdown-ului și le-a scris și o scrisoare adorabilă, în care se arată cât de mult îl preocupă fauna din Africa.

Tusk a intrat sub patronajul regal al Ducelui de Cambridge în 2005, iar misiunea este de a proteja și conserva fauna din Africa. Este o cauză foarte aproape de sufletul său, așa cum a declarat Prințul William. Și se pare că această pasiune i-a fost transmisă și micuțului George.

În 2020, William a povestit că George a fost foarte afectat după ce a urmărit un documentar despre speciile pe cale de dispariție. I-ar fi spus Prințului: ”De ce s-a ajuns aici? Avea șapte ani și informațiile l-au marcat.”

De aceea, se pare că începe să se implice în cauze nobile, întocmai ca părinții săi.

Foto: Profimedia

Mai multe