Prințul William, glumă amuzantă în legătură cu soția sa. Ce a spus despre Kate Middleton

13 mai 2022   Kate & William

Glumă, glumă, dar nu se știe cine își dorește mai mult, de fapt. Cei doi adorabili duci de Cambridge se tachinează în prezența bebelușilor.

Kate Middleton a dezvăluit la începutul anului că Prințul William își face griji atunci când ea merge la diverse întâlniri și intră în contact cu bebeluși. Căci în acele momente, îi ies la iveală instinctele materne. Și ar fi foarte posibil ca ducesa să-și mai dorească un bebe. Suntem convinși că ideea i-ar surâde și lui William, chiar dacă o tachinează cu tema aceasta.

La fel s-a întâmplat și miercuri, când cuplul regal a vizitat Școala Primară Sf. Ioan și au luat parte la o oră despre rădăcinile empatiei, cu micul profesor Bebe Saul.

Potrivit presei mondene internaționale, Prințul William, când a văzut imaginea adorabilă, a glumit de îndată: ”Scoateți-o repede pe soția mea de aici, înainte să i se trezească iar sentimentele materne.”

”Rădăcinile Empatiei” este o organizație internațională care oferă copiilor diferite programe bazate pe empatie. ”Suntem mândri și recunoscători pentru vizita regală din 11 mai, dar și pentru aprecierea Ducilor de Cambridge în legătură cu acest program”, a notat pe Twitter organizația.

”Copiii învață despre emoțiile lor și ale celorlalți observând emoțiile unui bebeluș. Și atunci empatia înflorește.”

Căci ce poate fi mai adorabil decât un pui? De om, de animal, întotdeauna emoționează sufletele. Și cum ducesa este topită după copii, putem înțelege îngrijorarea amuzantă a Prințului William.

Ducii de Cambridge au deja trei copii, doi băieți și o fată. Poate ar fi timpul să echilibreze balanța?

Mai multe