Regina ţinutelor reciclate. Cât costă rochia boho-chic aleasă de Kate Middleton pentru pozele aniversare de astăzi, una purtată şi în 2019?

29 aprilie 2021   Kate & William

Ducesa de 39 de ani părut mai frumoasă ca oricând în portretele aniversare făcute publice astăzi, pentru a marca cei zece ani de mariaj ai Ducilor de Cambridge.

Pentru setul de fotografii realizat în grădina reşedinţei lor oficiale, Kensington Palace, Kate a purtat o rochie în stil boho-chic de la brandul Ghost, cu un preţ de 195 de lire sterline, dar care nu mai există în stoc.

Ducesa a mai purtat această superbă rochie bleu cu print floral în timpul turneului regal al Ducilor de Cambridge în Pakistan, care a avut loc în octombrie 2019, la un eveniment din timpul căruia nu există poze oficiale. 

În fotografiile aniversare, ducesa şi-a lăsat părul lung, aranjat în bucle lejere, aşa cum ne-a obişnuit de atâta timp, şi a adoptat un machiaj natural. De fapt, Kate nici nu are nevoie de prea multe artificii estetice, aceasta arătând în ultima vreme mai bine ca oricând, semn că pandemia i-a dat prilejul să se odihnească mai bine.

Se poate observa că soţia Prinţului William este o mare fană a nuanţelor de bleu şi albastru, pe care le adoptă frecvent în ţinutele ei, unele, în mare partem destul de accesibile ca preţ.

Foto: Facebook

Mai multe