Trei fotografii aniversare cu Ducesa de Cambridge la 40 de ani, cele mai spectaculoase de până acum

10 ianuarie 2022   Kate & William

Ieri, Ducesa de Cambridge a aniversat vârsta de 40 de ani.

Cu această ocazie, casa regală britanică a făcut publice o serie de trei fotografii noi cu Kate, realizate în luna noiembrie a anului trecut, în care soţia Prinţului William pur şi simplu străluceşte.

Cea mai spectaculoasă dintre cele trei fotografii aniversare ne-o arată pe Kate Middleton într-o spectaculoasă rochie roşie cu o singură mânecă bufantă, în timp ce celelalte două portrete sunt alb-negru, iar ducesa poartă ţinute diafante şi deschise la culoare. Toate cele trei fotografii realizate de fotograful Paolo Roversi vor deveni parte a colecţiei permanente a expoziţiei National Portrait Gallery din Londra.

În toate aceste fotografii noi ducesa abordează o coafură deosebită, cu părul în bucle mai pronunţate decât de obicei, iar machiajul este, de asemenea, schimbat, mult mai puţin accentuat decât de obicei.

Fără doar şi poate, acestea sunt cele mai glam fotografii făcute publice vreodată de Ducesa de Cambridge, una care, anul trecut, a adoptat un stil vestimentar mult mai îndrăzneţ, renunţând din ce în ce mai mult la ţinutele cuminţi şi sobre cu care ne-a obişnuit până acum.

Foto: Instagram

Mai multe