Trimişi de regină în paradisul din Caraibe. Kate Middleton şi Prinţul William s-au distrat de minune pe ringul de dans, în Belize

21 martie 2022   Kate & William

Ducesa de Cambridge a arătat ca o zână a verii, ieri, în a doua zi a turneului ei regal alături de Prinţul William în Caraibe, care marchează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta.

Aflaţi în Belize, Kate şi William au petrecut o zi plină sub soarele puternic, vizitând o fermă de cacao şi participând, apoi, la un festival muzical al aborgienilor, acolo unde ducii nu s-au ferit să intre pe ringul de dans.

Cu această ocazie, Kate a purtat o rochie de vară în culorile statului Belize, cu imprimeu floral şi în valoare de 500 de lire sterline, la care a asortat o pereche de cercei din textile, foarte veseli, un clutch din fibre naturale şi o pereche de platforme de vară, nude, pe care le-a mai purtat şi cu alte ocazii.

Părul ei a fost coafat lejer, iar atât Kate, cât şi William au purtat ochelari de soare atunci când soarele a fost foarte puternic. Ajunşi în satul Hopkins, Kate şi William au fost invitaţi să participe la un festival local, acolo unde amândoi au dansat alături de un grup de localnice îmbrăcate în costume tradiţionale.

William a fost luat la dans de o doamnă mai în vârstă, dar viitorul rege s-a descurcat onorabil pe ring, arătând mişcări de care puţini în bănuiau.

Este clar că Ducii de Cambridge se simt extraordinar în acest turneu care a început pe 19 martie şi care-i poartă în peisajele exotice din Caraibe.

Foto: Profimedia

Mai multe