Ziua a doua a Jubileului. Kate Middleton, spectaculoasă în galben, a captat atenția la Catedrala St. Paul

3 iunie 2022   Kate & William

Ducii de Cambridge se reunesc azi oficial cu ducii de Sussex, în a doua zi care celebrează Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton, Prințul William și alți membri ai familiei regale participă la slujba de la Catedrala St. Paul cu Meghan Markle și Prințul Harry, într-un prim eveniment comun de când ducele și ducesa de Sussex s-au retras de la îndatoririle regale în urmă cu doi ani.

Imaginea acestora este reparată cu ocazia marcării celor 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi duci rătăcitori au fost repuși chiar și la Muzeul Figurilor de Ceară împreună cu ceilalți regali.

Ziua de ieri a fost un efort considerabil pentru suverană, care lipsește de la ceremonia de azi. Prințul Andrew va lipsi și el după ce oficialii palatului au spus că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Premierul Boris Johnson a fost huiduit când a sosit la slujbă, iar Ducii de Sussex au fost bine primiți de public, relatează The Mirror.

Ducii de Cambridge sunt prezenți și au salutat oamenii cu zâmbetul pe buze. Prințul William și Kate Middleton au ajuns la Catedrală fără copii, de data aceasta, după ce Prințul Louis ieri a oferit un adevărat spectacol al mutrițelor supărate.

Ca de obicei, Ducesa de Cambridge este impecabilă. A apărut cu o ținută galbenă, în uralele oamenilor. Perechea activă a monarhiei britanice a sosit la câteva minute după Ducii de Sussex.

Foto: Profimedia

Mai multe