Kate Middleton, bronzată și cu un look nautic, la un cursă cu catamaranul

1 august 2022   Royals

Este clar că Ducesa de Cambridge este o persoană cât se poate de activă. Iar sporturile precum navigația fac parte dintre pasiunile ei declarate.

Kate Middleton și-a demonstrat, ieri, spiritul competitiv, participând la o cursă cu catamaranul în Plymouth.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a îmbrăcat un costum de neopren și s-a alăturat unui echipaj în cadrul competiției Sail Grand Prix (SailGP) de la Plymouth.

Înainte de a se schimba în acest costum profesionist, Kate a sosit la eveniment îmbrăcată într-o bluză cu mâneci lungi și cu dungi marinărești și o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă și nasturi aurii, de la bradul Holland Cooper, care au costat 199 de lire sterline.

Ca de obicei, Kate Middleton a afișat o siluetă fără cusur, foarte suplă și tonifiată, dar și un bronz căpătat în timpul vacanței ei recente alături de Prințul William și cei trei copii ai lor.

Kate s-a alăturat unei echipe de profesioniști și amatori în cadrul unei curse amicale împotriva echipajului Noii Zeelande, în ceea ce s-a numit Commonwealth Race. 

Cel mai probabil, aceasta a fost o activitate plăcută pentru Ducesa de Cambridge, care și-a arătat latura competitivă și atunci când a luat parte la o regată de navigație în Bahamas, la sfârșitul turneului ei regal din Caraibe alături de Prințul William, în luna martie.

Foto: Profimedia

Mai multe