Kate Middleton, superbă într-una dintre rochiile ei preferate de vară, veche de șapte ani

24 iunie 2022   Royals

Este clar, Kate Middleton a trecut la vestimentația de vară!

Ieri, Ducele și Ducesa de Cambridge și-au făcut apariția la Muzeul Fitzwilliam al Universității Cambridge, pentru a lua parte la dezvelirea noului lor portret oficial, ocazie cu care Kate a arătat deosebit de elegantă.

Soția Prințului William a optat pentru una dintre rochiile ei preferate de vară, o creație a brandului britanic LK Bennett, pe care a completat-o cu accesorii în ton, precum un plic și o pereche de pantofi din piele.

Rochia vaporoasă a lui Kate are un imprimeu delicat, într-o multitudine de nuanțe, de la albastru la roz șters.

Piesa face parte din colecția din 2015 a casei de modă, însă designul ei atemporal o face purtabilă și acum, șapte ani mai târziu.

Pentru ieșirea de ieri, Kate a avut la îndemână și o haină midi într-o nuanță plăcută de bleu, la care a renunțat, la un moment dat, pe parcursul vizitei în Cambridge. 

Kate și William au participat la o suită de evenimente, ieri, pe parcursul vizitei lor în regiunea Cambridgeshire, printre care și o întâlnire cu localnicii din Newmarket, acolo unde cei doi și-au exersat abilitățile în ceea ce privește fotbalul. 

Pentru asta, Kate a renunțat la pantofii cei șic în favoarea unor platforme nude, din sfoară, pe care ducesa le poartă cu mare plăcere vara.

Foto: Profimedia

Mai multe