Kate Middleton în buline vesele: ducesa a făcut senzație în tribunele turneului de la Wimbledon

6 iulie 2022   Royals

Kate Middleton este o fană avidă a tenisului, așa că nu putea lipsi din tribunele turneului de la Wimbledon.

Pe 5 iulie, aceasta și-a făcut pentru prima dată apariția la acest turneu legendar și, așa cum se întâmplă de obicei, n-a trecut deloc neobservată. Ducesa a sosit împreună cu soțul ei, Prințul William, și el mare pasionat de tenis, și a ales pentru acea zi de vară o rochie albastră cu buline, creație Alexandra Rich.

Kate, care este patroană a Clubului de tenis All England, precum și o jucătoare de tenis pasionată, a asistat la meciul dintre starul britanic Cameron Norrie și belgianul David Goffin, în sferturile de finală masculine.

Ducesa și-a completat rochia cu imprimeu vesel cu o pereche de cercei cu perle, ochelarii de soare cu rame din carapace de țestoasă și o geantă albă mică. Perechea de pantofi decupați la calcâi a fost o alegere neașteptată din partea celei care este fan declarat al pantofilor simpli din piele întoarsă.

În ultimii ani, Kate Middleton a adăugat în garderoba ei mai multe rochii midi feminine, inspirate din anii ’40, ale creatoarei Alexandra Rich.

De asemenea, în ultimul timp, ducesa pare pasionată de buline vesele: la începutul acestei veri, Kate a evocat stilul regretatei Prințese Diana într-o rochie albă cu buline negre– din nou de Alessandra Rich – la cursa de cai Royal Ascot.

Foto: Profimedia

Mai multe