Kate Middleton a confirmat apariția emoționantă la viitorul eveniment uriaș al familiei regale britanice

13 octombrie 2024   Royals

Kate Middleton a confirmat participarea sa la sărbătoarea de Crăciun a familiei regale britanice, însă până la urmă va apărea la eveniment doar dacă se va simți „în formă și bine” în acea zi.

Kate Middleton este pregătită să apară la reuniunea de Crăciun a firmei regale britanice de la Sandringham din acest an. Potrivit unei surse a publicației Express.co.uk, Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a confirmat participarea sa la sărbătoarea familiei regale, însă  va apărea într-adevăr doar dacă se va simți „în formă și bine” în acea zi.

Sursa adaugă că prințesa încă face pași timizi spre revenirea ei la viața publică, după ce a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului. „Kate se află pe lista invitaților pentru reuniunea de Crăciun din acest an”, a declarat sursa. „Ea este dornică să se alăture copiilor și familiei sale pentru a sărbători sărbătorile, dar nu există nicio presiune pentru ea să participe. Evident, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o aibă acolo, dar dacă ea nu se simte în stare în acea zi, familia va înțelege”.

Kate Middleton și-a făcut apariția la reuniunea de Crăciun de la Sandringham de anul trecut, care a fost ultima apariție publică a prințesei înainte ca publicul să afle despre operația abdominală și, mai târziu, despre diagnosticul ei de cancer. Cu toate acestea, publicul a fost încântat luna trecută când Prințesa de Wales a împărtășit vestea fericită că și-a încheiat cu succes chimioterapia.

De atunci, ea a avut un număr mic de angajamente publice, semn că nu se grăbește să revină pe deplin la viața publică. Sursa adaugă că, la reuniunea de Crăciun din acest an, Prințul William și Kate Middleton vor sta la Anmer Hall, împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani, dar se vor alătura restului familiei la Sandringham pentru cină. Ajutoarele de la Palatul Buckingham au trimis săptămâna trecută invitații familiei pentru cina de Crăciun a familiei regale din acest an, care va avea loc în sala de bal de la Sandringham House din cauza numărului mare de persoane așteptate.

„La dineul din acest an va fi prezent un număr mare de persoane”, a declarat o sursă. „Va fi servită o friptură în stil bufet unde membrii familiei se pot servi singuri. Va include o cină tradițională la grătar cu toate garniturile”.

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost invitați în acest an. Cu toate acestea, e vorba despre o mare reuniune, căci Regina Camilla și-a invitat copiii și nepoții. Soția Regelui Charles are doi copii și cinci nepoți. Fiul ei, Tom Parker Bowles, are o fiică, Lola, 17 ani, și un fiu, Freddy, 14 ani, în timp ce fiica ei, Laura Lopes, are o fiică, Eliza, 16 ani, și gemenii Gus și Louis, 14 ani.

Prințesa Beatrice este, de asemenea, pe lista invitaților. Ea se va alătura soțului ei, Edoardo Mapelli Mozzi, fiicei lor în vârstă de trei ani, Sienna, și fiului vitreg al lui Bea, Wolfie, în vârstă de opt ani, pentru sărbători.

Prințesa Anne și copiii ei, Peter Phillips și Zara Tindall, sunt așteptați împreună cu copiii lor. Ducele și Ducesa de Edinburgh și cei doi copii ai lor, Lady Louise Windsor și James Wessex, sunt, de asemenea, pe lista invitaților.

Ducele și Ducesa de York, împreună cu Prințesa Eugenie și copiii ei au fost, de asemenea, invitați. În total, aproximativ 100 de invitați sunt așteptați la Sandringham de Crăciun, printre care se numără membri ai familiei regale, copiii și nepoții acestora, membri ai familiei extinse și familia Reginei Camilla.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe