Kate Middleton a dansat la şedinţa foto de ziua ei. Care este poza preferată a lui William, dintre cele trei cu soţia lui?

11 ianuarie 2022   Royals

Kate Middleton a făcut vâlvă de ziua ei, pe 8 ianuarie, atunci când a făcut publice trei portrete noi cu ea.

Nu doar că este vorba despre fotografii noi cu ducesa, ci şi despre un look nou al soţiei lui William, care a pozat mai glam ca niciodată cu ocazia împlinirii a 40 de ani. Ei bine, una dintre aceste trei fotografii făcute publice weekendul trecut a fost aleasă de soţul ei, Prinţul William, şi de cei trei copii ai lor.

Fotograful Paolo Roversi, cel care a realizat şedinţa foto, a declarat pentru presa italiană că este vorba despre cadrul cu ducesa în prim-plan, alb-negru, în care Kate poartă o rochie albă Alexander McQueen şi zâmbeşte larg la cameră. Fotograful a spus că şedinţa foto a însumat 250 de poze, dintre care el a făcut o selecţie de 70 luna trecută, încercând s-o surprindă pe ducesă într-o lumină naturală, cu foarte puţin machiaj, părul necoafat, cercei simpli şi doar un inel.

“Am vrut să focalizez pe privirea şi zâmbetul ei”, a declarat acesta. Paolo a mai declarat că a rugat-o pe ducesă să danseze pentru unele cadre, pentru a surprinde mişcarea, una susţinută şi de rochiile cu fustă largă pe care le-a purtat la şedinţa foto.

Este puţin probabil ca aceste cadre să fie făcute, însă, publice vreodată.

Mai multe